Transforma repede imbracamintea de birou in tinuta de seara

Transforma repede tinuta de birou in tinuta de seara

Schimbarea oricarei ţinute intr-un timp foarte scurt este  un lucru destul de dificil pentru femei. Insa nu si daca citesti urmatoarele sfaturi:

 

Pentru tinuta de birou incepe de la piese versatile, pe care să le poţi potrivi uşor. Cea mai bună alegere este o rochie florală sau o rochie cu dungi de lungime medie, ce o poţi combina cu un sacou alb sau bej

În ceea ce priveşte accesoriile, alege o geantă nude, în care să încapă toate obiectele de care ai nevoie pentru a îţi reîmprospăta imaginea şi limitează-te la doar câteva accesorii delicate. Poartă o pereche de pantofi stiletto nude, pentru mai multă eleganţă. Însă în situaţia în care trebuie să fii mereu în mişcare, poţi opta pentru o pereche de sandale cu talpă joasă sau balerini.

 

Pentru transformarea look-ului într-unul de seară, trebuie doar să renunţi la sacou şi să modifici accesoriile alese. Înlocuieşte geanta încăpătoare cu un plic metalic, pantofii cu o pereche de sandale cu toc inalt şi alege fie un colier supradimensionat, fie o pereche de cercei mari.

Cel mai simplu mod de a îţi retuşa machiajul, este alegând un ruj într-o culoare puternică şi păstrând machiajul ochilor discret.

 

Astfel, vei avea cu siguranţă un look perfect pentru o seara in oras si vei economisi şi timpul pe care de obicei îl pierdeai încercând să-ti construiesti o nouă ţinută.