Saloane frumusete, pagina principala inscrie gratuit salon frumusete
oferte-top.euNICO BEAUTY CENTER

AdresaMedgidia, Piațeta Decebal, numărul 1
ZonaCentru
Tel-Alo, v-am gasit pe SaloaneFrumusete.info
0784061960
Orar10:00-18:00
Site

Pentru preturi dati click pe fiecare serviciu

Descriere

Vă așteptăm mereu cu drag, într-o atmosferă plăcută unde vă vom demonstra că stăpânim perfect metodele de a vă face să străluciți în orice moment. Apelați la noi pentru a vă remodela frumusețea și pentru a vă regăsi magia unei imagini perfecte!

Toate produsele folosite în salonul nostru sunt de tip profesional, destinate exclusiv lucrului În saloanele de înfrumusețare. Personalul nostru calificat participă periodic la seminariile de perfecționare oferite de partenerii noștri.

Suntem o echipă tânără de profesioniști, specilizată în servicii de înfrumusețare: frizerie, coafor, make-up, manichiură (unghii tehnice) - pedichiură, cosmetică, remodelare corporală și masaj.

O condiție esențială a succesului este echipa puternică de lângă tine. Acest lucru este dificil de obținut și în cele mai multe cazuri trebuie să te lupți pentru a o avea. Încrederea, puterea exemplului și munca în echipă sunt ingredientele vitale pentru construcția unei organizații eficiente.

Salonul a fost conturat pe câteva idei fundamentale: respect, calitate, stabilitate. Adăugați pasiune, comunicare și profesionalism și veți obține echipa NICO BEAUTY CENTER.

Facilitati

  • Parcare
  • Aer Conditionat
  • Infrumusetare copii
  • Acces Internet
 Vizite 2168

Saloane din aceeasi zona

-
© 2013 - 2024 SaloaneFrumusete.info. Toate drepturile rezervate.
Web Design: Vreau1Site